Suuri osa Ikurin Vireen kilpakävelijöistä on aloittanut jo kilpailukautensa, mutta veteraanikilpailujen merkeissä. Edustamme yleisen sarjan kilpailuissa Ikurin Virettä mutta Suomen Veteraaniurheiluliiton alaisissa kilpailuissa Kunto-Pirkkoja.

Tässä blogissa saattaa siis jatkossa kuulua urheilijoiden kuulumisia myös veteraanikilpailujen osalta.

Kilpailukausi jatkuu seuraavan kerran Turussa 12.2. Tuolloin Heidi Viitaniemi avaa kilpailukautensa. Jenni ja Heikki Lahtinen jatkavat omaansa, sillä heillä on tältä talvelta takanaan jo kaksi kävelykilpailua veteraanikilpailuissa. Veteraaniurheiluliitto otti vuoden 2011 alusta mukaan uuden 30-vuotiaiden sarjan, joten 29-vuotias Jenni on nyt virallisesti veteraani. Heidi vielä odottelee vuoroaan pari vuotta.

Viime kesältä ja syksyltä on mukavaa kerrottavaa, sillä saimme joukkoomme pari uutta tulokasta kokeilemaan kilpakävelyä: Heli Setälän ja Tomi Iikkasen. Heli ja Tomi ovat nyt aloittaneet kilpauransa jo ja ovat kumpikin veteraanien Suomen Mestareita omissa sarjoissaan.

Muita veteraanien Suomen Mestareita tältä talvelta ovat: Jenni Lahtinen, Heikki Lahtinen ja Toivo Tuomela. Lisäksi Vilppu Aaltonen saavutti SM-hopeaa.

Iloksemme Pirkkahalli on tänä talvena ollut melko hyvin yleisurheilijoiden käytettävissä. Nyt on valitettavasti edessä messujakso, joten 5.2. alkaen pidämme halliharjoittelussa taukoa ja palaamme Pirkkahallin radalle taas helmikuun puolivälissä.